Сешоар Philips Dry Care BHD029/00, 1600 W, 3 Нива на температура, 2 Скорости, Йонизиращ, Настройка ThermoProtect, Черен

SKU
BHD029
Auf Lager
Nur noch 2 verfügbar
Sonderpreis 16,36 € Regulärer Preis 20,44 €
-
+
Übersicht

- Подхранване с йони за лъскава, гладка коса

- 3 настройки за температура и 2 настройки за скорост за пълен контрол

- Температурна настройка ThermoProtect

- 1,8 м кабел за максимална гъвкавост

- Халка за лесно и удобно съхранение

2100 W производителност на изсушаване при консумация от 1600 W

Новият дизайн на вентилатора постига производителност на изсушаване като при 2100 W сешоар (сушилен капацитет 5 гр/мин) при консумация на енергия само 1600 W. Това се равнява на 23% пестене на енергия

Подхранване с йони за лъскава, гладка коса


Дайте на косата си моментална грижа с йонното освежаване. Заредените отрицателни йони елиминират статичното електричество, грижат се за косата ви и заглаждат кутикулите на косъмчетата, за да подсилят блясъка и гладкостта на косата. Резултатът е гладка коса без накъсване с красив блясък.

По-малко прегряване с технологията за равномерно разпределяне на топлината

Функцията за равномерно разпределяне на топлината се възползва от уникалния дизайн на изхода за въздух, за да осигури постоянно равномерно разпределяне на топлината по косата ви по време на сушене – дори при високи температури – и защита срещу оформянето на опасни за косата горещи точки. Така се осигурява перфектната защита на косата ви от прегряване, за да я запазите здрава и лъскава.

Хладната струя фиксира прическата ви

Задължителна професионална настройка, Хладната струя предоставя полъх студен въздух. Използвайте след оформяне, за да фиксирате и завършите прическата си.
3 настройки за температура и 2 настройки за скорост за пълен контрол

Лесно задавайте и управлявайте настройките за температура и скорост, за да оформите идеалната прическа. Избирайте между 3 настройки за температура и 2 настройки за скорост за пълен контрол и прецизно сушене и оформяне.

12 мм концентратор за нежен, фокусиран въздушен поток

12 мм концентраторът фокусира въздушния поток за прецизно оформяне. Чудесен както за малки корекции, така и за цялостно оформяне на вашия стил.


Температурна настройка ThermoProtect

Настройката ThermoProtect ви дава оптималната температура на сушене и допълнителна защита срещу прегряване. Със същата мощна въздушна струя получавате най-добрите резултати, като щадите косата си.


1,8 м кабел за максимална гъвкавост

1,8 м кабел.


Халка за лесно и удобно съхранение

В основата на дръжката ще намерите гумирана кука. Използвайте я за лесно съхранение у дома или ако отсядате в хотел.Weitere Informationen
FABRIKANT Philips
Garantie (maanden) 24
Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:Сешоар Philips Dry Care BHD029/00, 1600 W, 3 Нива на температура, 2 Скорости, Йонизиращ, Настройка ThermoProtect, Черен

Hosted and supported by JvmSaaS.com