Facebook Pixel

Силиконова четка за почистване на лице Silk'n Bright

SKU
SILKNBRIGHT
Auf Lager
39,88 €
-
+
Übersicht

- Дълбоко почиства и масажира кожата
- Премахва мръсотията и грима, отпушва порите и нежно ексфолира кожата
- Подходящ за всички типове кожа
- Почиства 5 пъти по-ефективно от ръчното почистване
- Изработена от висококачествен силикон, устойчив на бактериални натрупвания
- 7 настройки на скоростта
- Акумулаторна батерия, издържа до 60 ползвания с едно пълно зареждане
- Водоустойчива и лесна за употреба

Silk’n Bright създадена с любов към Вашата кожа!

Мечтаете ли за чиста, свежа и сияйна кожата? Запознайте се с Silk’n Bright! Silk’n Bright е силиконова четка за почистване на лицето, която дълбоко почиства и масажира кожата. Отстранява замърсяванията и остатъците от грима за секунди, отпушва порите, нежно ексфолира кожата и подобрява кръвообращението, което спомага за по-ефективното проникване на продуктите за лице.


Почистване и масаж
Silk’n Bright има две предназначения. Предната част е снабдена със силиконови реснички за дълбоко почистване. По-финните реснички осигуряват нежно почистване, а по-твърдите са подходящи за по-прецизно почистване, специално предназначени за труднодостъпни места като носа, очите и брадичката. Гърбът на четката е покрит с релефни ивиции, специлно разработени за масаж, които релаксират и тонизирар кожата. Освен това можете да го използвате и с любимия си серум или дневен / нощен крем, за да подпомогне по-дълбоко проникване на продуктите в кожата.


Бърза и ефективна работа
Само две минути са необходими, за да почистите кожата в дълбочина. Silk’n Bright има интервален таймер, който на всеки 30 секунди ви уведомява за изминалото време. Устройството се изключва автоматично след 2 минути.
Вибриращ и пулсиращ режим с 7 настройки на скоростта
Silk’n Bright използва високотехнологична пулсираща и вибрираща технология, която може да се използва в 7 различни скорости, достигащи до 8000 вибрации в минута, което осигурява нежно и прецизно почистване на епидермиса.


Водоустойчив и ултра хигиенен дизайн
Silk’n Bright е изработена от висококачествен непорест силикон, който не позволява развитие и натрупване на бактерии. Почиства се изключително лесно - само с вода и сапун. Освен това Silk'n Bright е водоустойчив, може да се ползва в банята и под душа

Weitere Informationen
FABRIKANT Silkn
Garantie (maanden) 24
Schreiben Sie eine Bewertung
Sie bewerten:Силиконова четка за почистване на лице Silk'n Bright

This site is developed and hosted by JvmSaas.com